Hoofdboetseren! 

Zin in een creatieve en unieke teambuilding activiteit ?   Boetseer elkaars hoofd op ware grootte. Leer elkaar op een creatieve en speelse wijze opnieuw kennen.

Onder deskundige begeleiding boetseer je in circa 2 uur tijd het hoofd van een collega.
Klei is een heerlijk materiaal om mee te werken, soepel en gewillig. Wij zorgen voor tips en trucs en doceren zowel de groepsgewijs, als geven hulp aan individuele deelnemers  om tot een sprekende gelijkenis te komen.

Hoofdboetseren ! Hoe druk je de kern van je collega zo goed mogelijk uit in boetseerklei? Het is vaak een kwestie van goed durven kijken naar de ander. De tijd nemen om de vormen en maten van de ander te zien en in klei te vertalen. Het is belangrijk om eerst de kop in zijn geheel op te zetten en dan de hoofdkenmerken over te brengen, zoals dat in een karikatuur gebeurd  Ondertussen leer je het abc van het beeldhouwen; een hobby voor de rest van je leven. De sfeer is in het begin hilarisch, maar als je ervaart dat het echt gaat lukken, ontstaat er een heel geconcentreerde sfeer. Iedereen kijkt goed naar de ander om tot een mooi – en blijvend – resultaat te komen.

 Als alle koppen klaar zijn volgt een fotosessie van de groep en hun geboetseerde portretten
 Geboetseerd hoofd gaat mee naar huis

Training

Bij een training is de nabespreking van alle koppen, door de partners onderling, met de groep erom heen belangrijk. Daarbij gaat het bijvoorbeeld over: hoe zag je de ander, hoe zie je hem nu, wat wil je uitdrukken en wat het betekent om zo te kijken en bekeken te worden. Het non verbale wordt nu bespreekbaar gemaakt. Deze training wordt vaak gebruikt in conflictsituaties binnen een bedrijf.

De koppen blijven zichtbaar en drogen tijdens de training. Bij meerdaagse trainingen blijven de aanwezige koppen steeds aanleiding voor een gesprek.

Programma voorbeeld Hoofdboetseren

14:15 uur – Ontvangst thee koffie taart,
14:30 uur – Inleiding techniek
14:45 uur – Aan de slag met standaard en klei, basis structuur
15:30 uur – Pauze
15:45 uur – Opzet basis structuur is klaar, afmaken sculptuur
17:00 uur – Evaluatie, groepsfoto met geboetseerde koppen
17:30 uur – Borrel, meenemen beeld mogelijk

Prijs: 45 euro ex BTW bij 20 personen, grotere groep lagere prijs
Tijd: 3 uur
Catering op maat mogelijk
Locatie: In het atelier van Godelieve Smulders, in eigen bedrijf of op zelfgekozen locatie.

Email of bel en ontvang vrijblijvend meer informatie over tijden, prijzen en locaties.         
06-40709832     godelievesmulders@gmail.com