Familie & vrienden

In plaats van met elkaar thuis te borrelen komen vrienden, familieleden bij elkaar in het ruime atelier van Godelieve

De formule is eenvoudig; je bent vandaag elkaars model; je maakt een portret van elkaar. Met deskundige begeleiding is iedereen echt in staat een gelijkende kop te maken.

Het programma behelst dat deelnemers in een sessie van 2 à 3 uur elkaars kop gaan boetseren. Levensgroot, van klei, op een boetseerstandaard. Er worden lootjes getrokken om te bepalen wie aan wie wordt gekoppeld.

Door elkaar te boetseren heb je een intensiever non verbaal contact met elkaar dan gewoonlijk. Je zult er niet aan ontkomen om een andere blik op elkaar te werpen, je probeert het totale hoofd van de ander te maken. en de ander te ‘verbeelden’. Je komt in aanraking met het stoeien van je eigen creativiteit. De voldoening is groot wanneer je merkt dat zoiets, dat je nog nooit hebt gedaan zoals portret boetseren, je lukt.

Een sessie kent meestal een hilarische start. Dan volgt de stille concentratie van met de handen in de klei. Gecombineerd met veel lol geeft het een geweldige verbondenheid en teamspirit bij de deelnemers.

De beelden kunnen drogen op hun sokkel en kunnen tegen kleine vergoeding mee naar huis genomen worden.

bedrijfsuitje