Date & create

Wie, wat, waar Date and Create

Date and create is de ander op een speelse manier ontdekken door samen creatief bezig te zijn.

Voor wie?

Date and Create is voor iedereen van 20 tot 100 jaar: jonge, werkende, studerende singles; gescheiden ouders, weduwen, weduwnaren, getalenteerden en ongetalenteerden. Je kunt je date meenemen of een nieuwe date ontmoeten in het atelier.

Waar?

De hoofdlocatie van Date and Create is een atelier in Amsterdam (2e Nassau straat 8) maar Date and Create wordt ook op andere locaties in het land georganiseerd. We werken op aanvraag.

Waarom?

Date and Create is anders dan speeddating of een date via internet. Date and Create is elkaar vrijblijvend ontmoeten in een gezellig kunstenaarsatelier, waar je op een inspirerende wijze meer van jezelf en de ander ontdekt. Wanneer je date “ niet je dat is ”, heb je in ieder geval een leuke leerzame creatieve middag gehad en kennis gemaakt met gelijkgezinden.

Wanneer?

Vanaf oktober biedt Date and Create elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur diverse workshops voor diverse groepen aan.

Wie zijn wij?

Initiatiefnemers van Date and Create zijn Godelieve Smulders en Clare van Stolk. Wij zijn twee energieke vrouwen die jarenlang als zelfstandig kunstenaar werkzaam zijn en veel ervaring hebben in het begeleiden van mensen. Met deze unieke workshop weten wij hoe mensen met elkaar te verbinden en brengen op inspirerende wijze onze kunstzinnige kennis over. Wij kennen het geheim kunst voor veel mensen toegankelijk te maken zodat iedereen de veelzijdigheid van zichzelf en de ander ontdekt.

Programma’s van Date and Create

1) Date and Create introductie: € 50,-

Introductie met welkomsttaart waarna het koppensnellen volgt. Onder professionele begeleiding van Clare en Godelieve worden op papier korte schetsen van alle deelnemers gemaakt. Zo ontstaat een galerij van koppen. Er is een pauze met hapjes en drankjes. Goed kijken naar elkaar − in elkaars neusgaten bijvoorbeeld − is hilarisch. Turen naar elkaar mag, het moet zelfs! Hapjes en drankjes te over bij feestelijke nabeschouwing.

2) Date and Create Workshop en Expositie 3 middagen: € 130,-

Onder leuke professionele begeleiding wordt het hele proces om op de laatste dag te kunnen exposeren begeleidt: Tekenen, boetseren, schilderen en afwerken tot een eind produkt. Nodig vrienden, familie en kennissen uit om je expositie te bezoeken als afsluiting van de minicursus Date en Create. In de pauze hapjes en drankjes en aan het einde een feestelijke borrel.

3) Date and Create strippenkaart, 5 keer per jaar: € 200,-

U ontvangt 5 keer per jaar een uitnodiging om mee te doen aan een workshop naar uw keuze. Hebt u de juiste partner gevonden dan kunt u de nog overgebleven strippen aan iemand anders doorgeven.