• Hoofdboetseren! 

  Zin in een creatieve en unieke teambuilding activiteit of leuk feest ? Boetseer elkaars hoofd op ware grootte. Leer elkaar op een creatieve en speelse wijze opnieuw kennen.

  Onder deskundige begeleiding boetseer je  in circa 2 uur tijd het hoofd van je collega, vriend familie lid. Klei is een heerlijk materiaal om mee te werken, soepel en gewillig. Wij zorgen voor tips en trucs en staan zowel de gehele groep als individuele deelnemers bij om tot een sprekende gelijkenis te komen.

  Hoofdboetseren ! Hoe druk je de kern van je collega zo goed mogelijk uit in boetseerklei? Het is vaak een kwestie van goed durven kijken naar de ander en vooral de tijd nemen om de vormen en maten van de ander te zien en in klei te vertalen; Dat is de kern van het hoofd boetseren!

  Zelfs bij het maken van een karikatuur kun je behoorlijk afwijken van de werkelijkheid om juist een trefzekere gelijkenis te maken. Dus is het belangrijk om de hoofdkenmerken van de gezichtsvorm in klei over te brengen. Ondertussen leer je het abc van het beeldhouwen; heus..een hobby voor de rest van je leven. De sfeer is in het begin hilarisch, maar als men ervaart dat het echt gaat lukken, ontstaat er een hele geconcentreerde sfeer. Iedereen kijkt goed naar de ander om tot een mooi – en blijvend – resultaat te komen.

  • Als alle koppen klaar zijn volgt een fotosessie van de groep en hun geboetseerde koppen
  • De geboetseerde kop kan mee naar bedrijf of huis genomen worden.